Het is eindelijk zo ver… Na een aantal weken hard zwoegen hebben we gisterochtend onze webshop live gezet. Onze webwinkel in biologische en natuurlijke levensmiddelen is te vinden via www.natuurlijkgoedkoop.nl.

De afgelopen dagen hebben we hard gewerkt aan de laatste puntjes. Foto’s maken van het assortiment (bijna 1000 foto’s). Foto’s bewerken, het assortiment opnemen in xml bestanden en deze bestanden uiteindelijk importeren in het systeem. Ook de koppeling met de fulfilment partij was nog een hele uitdaging, maar uiteindelijk is het gelukt. De bestellingen worden dagelijks om 12 uur aangeleverd bij onze fulfilment partij in Doetinchem. En van daar uit worden de bestellingen via TNT pakketservice verzonden naar de klant.

De komende tijd werken we nog door aan verder optimalisatie van onze shop. We importeren deze week nog eens een paar honderd producten en we moeten ook nog een slag maken met het bewerken van het foto materiaal (aanpassen formaat en vrijstaand maken).

Ik wil iedereen die meegewerkt heeft aan het verwezenlijken van deze klus enorm bedanken. EnĀ  dan in het bijzonder @edojan voor de grafische vormgeving en @thomasjacobs voor de technische realisatie.

Veel winkelplezier op www.natuurlijkgoedkoop.nl en op/aanmerkingen voor verdere optimalisatie zijn altijd welkom.

 

EasyFreeAds Blog News Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google Yahoo Buzz StumbleUpon